O nama

Auto škola Reli osnovana je 1998. godine. Od tada do danas osposobljeno je više hiljada kandidata za vozače AM, A1, A2, A, B, C, CE i D kategorija. Zahvaljujući zalaganju stručnih kadrova, neprestanom uvođenju inovacija, metodičkom pristupu obuci, brojnim seminarima unapređenja znanja koje zaposleni redovno pohađaju, tim auto škole postiže izuzetno visoke rezultate u svim segmentima osposobljavanja.

Od 2020. godine auto škola Reli proširuje delokrug svog rada. Pored obuke kandidata za vozače AM, A1, A2, A i B kategorija za koje se opredelila, auto škola dopunjuje svoju delatnost sprovođenjem obuke za sticanje sertifikata o stručnoj kompetentnosti profesionalnih vozača (CPC). Ono što karakteriše naš rad jeste profesionalnost, ažurnost i trud da klijentu pružimo svoj maksimum.

Klijentima su na raspolaganju dve poslovne jedinice u Nišu, na različitim lokacijama. Svaka poslovna jedinica poseduje kancelariju gde možete obaviti administrativne poslove i učionicu za sprovođenje teorijske obuke. Kandidat se sam opredeljuje na kojoj lokaciji će pohađati teorijsku obuku.
- Djordja Andrejevića Kuna 60;
- Bulevar Nemanjića 25, PC Zona 3, lokal 55.

Učionice auto škole su savremenog dizajna, opremljene najsavremenijim nastavnim sredstvima, sa željom da se kandidatu pruži što veća udobnost i komfor prilikom pohađanja teorijske obuke. Teorijsku obuku sprovode visokoobrazovani i posebno obučeni predavači čiji je zadatak da kandidatima prenesu znanje u vezi sa propisima i pravilima koja se primenjuju u saobraćaju na putu, ali i da upoznaju kandidate sa rizicima i opasnostima do kojih može doći usled nepažnje, ili nepravilnog ili nepropisnog postupanja prilikom izvođenja radnji u saobraćaju.

Cilj praktične obuke koju sprovodimo jeste sticanje neophodnih znanja i veština za samostalno i bezbedno upravljanje motornim vozilom. Naša auto škola posluje po specijano izrađenom planu obuke, na osnovu koga kandidat postepeno savladava tematske jedinice praktične obuke. Posebna pažnja kandidatu se posvećuje na veštinama savladavanja visokorizičnih saobraćajnica, raskrsnica sa kružnim tokom saobraćaja, veštinama upravljanja motornim vozilom na putu van naselja i upravljanju vozilom autoputem. Posebne temtske jedinice posvećene su parkiranju vozila na gradskim parkiralištima, vodeći računa da kandidat ovlada veštinom podužnog i upravnog parkiranja, kao i parkiranja pod uglom. Priprema kandidata za polaganje praktičnog dela vozačkog ispita vrši se u drugoj polovini obuke, po programu koji podrazumeva vežbu poligonskih radnji na poligonu za obuku vozača i vožnju u saobraćaju na javnom putu, gde se kandidat upoznaje sa trasama unepred utvrđenih ispitnih zadataka.

Auto škola Reli poseduje savremeni vozni park kako bi komfor i bezbednost u procesu praktične obuke bili na najvišem nivou.

Pridružite nam se, učinimo saobraćaj bezbednijim!!!